Nieuw kapelletje voor de boom in de Mariaberg.

Mocht u een wandelingetje door de Maria berg maken, dan kunt u door het bladerdek nauwelijks het het kapelletje met daarin het Mariabeeld zien. Het hangt er helemaal niet. het wordt vervangen.


Activiteiten op zaterdag 7 oktober

 

Met een prachtige nazomermiddag konden de BBQ en de rondleiding niet mislukken. Foto's spreken voor zich. Kijk op ons fotoboekOnthulling van de bank op zaterdag 15 juli. 

In mei 2018 hebben kinderen bijgedragen aan de onthulling van de boom door de burgemeester Marion Leurs: beeldjes gemaakt en aanwezig bij de feestelijke gebeurtenis. Op maandag 12 juni j.l. is de nieuwe bank geplaatst. Stichting Rondjom `t Bluuske en de Buurtvereniging hebben op 15 juli de onthulling georganiseerd: in het bijzijn van onze sponsoren en wethouder Frank Dassen van de gemeente hebben kinderen van Catsop de bank vrij gemaakt.


Glasvezel:

Op 3 april gaat de schop in Beek de grond in en wordt een begin gemaakt met de aanleg van de glasvezel. Vandaar uit zal Catsop bekabeld worden.

Tijdig zal een medewerker (een schouw) bij u langs komen om de meest gunstige plaatsing te bespreken. Nog (geen) abonnement afgesloten: er zal naar alle waarschijnlijkheid de mogelijkheid zijn om gratis de kabel binnen te laten leggen zonder abonnement. (in Genhout en Munstergeleen gratis!).

De eerste schop in de grond voor de aanleg van glasvezel in Beek, Stein en Bunde is gezet In Genhout


 

Winandus Markt Catsop

De eerstvolgende Winandusmarkt is op 8 september 2024