NIEUWSPAGINA

Op 11 april was de Paashaas in Catsop. Niet op de "Knup", maar hij bracht met een huis-aan-huis-bezoek de eitjes naar de kinderen: coronaproof.

De dienstdoende fotograaf bakte er niet veel van: te veraf, bewogen, tegen de zon, maar met een beetje photoshop waren er toch nog enkele afbeeldingen herkenbaar te maken. De foto's met de "buit" zijn door de ouders verstuurd.

"Volgens traditie binnen onze buurtvereniging is ook dit jaar weer (een weekje later als oorspronkelijk voorzien) de kerststal in de Winandus kapel "opgetuigd" door deze vrijwilligers.

Uiteraard werd er na gedane arbeid ook nog het gebruikelijke kopje koffie gedronken .
Thea Notten deed uiteindelijk de "final check", waarna de kerststal niet alleen voor het Catsopse publiek werd opengesteld.
Op de foto ontbreekt helaas Giljam van Es, hij moest dit jaar verstek laten gaan. (Giljam is op 26 februari overleden RED.)
De verlichting in de kerstboom op de Dreesjpool werd ook dit jaar weer aangebracht door Giel Schumacher.

Groetjes het "Kaersstalteam".